Holistische praktijk voor dieren

Angel Westerbeek

Klik hier om de titel te bewerken

Klik hier om de ondertitel te bewerken


VOEDINGSADVIES:

Tijdens een voedingsconsult bespreken we de huidige voeding van het dier en kijken we of hier iets in aangepast moet/kan worden zodat de voeding passend is bij uw hond of kat. Geen dier is het zelfde, de behoeftes lopen regelmatig uitéén en ook eventuele klachten of symptomen zijn per dier verschillend.


Een goede gezondheid begint  in de darmen en passende voeding staat daarbij op nummer één. We kijken naar de samenstelling van de huidige voeding, naar eventuele symptomen die uw dier laat zien op zowel mentaal als fysiek gebied en uiteraard bespreken we ook de (ziekte)geschiedenis, leefomstandigheden, erfelijke eigenschappen, enzovoort.

Met de informatie die van u als eigenaar wordt verkregen tijdens dit gesprek ga ik een plan opstellen en hieruit volgt een voedingsadvies. Naast passende voeding zal uiteraard ook worden gekeken of het verstandig is verdere stappen te ondernemen. Zijn er behalve voeding nog andere gebieden die aandacht kunnen gebruiken?
Het is niet altijd noodzakelijk maar soms kan het een aanwinst zijn om ook te kiezen voor ondersteuning op klassiek homeopathisch gebied.
Of naast verandering van voeding ook een behandeling inzetten met Schussler-celzouten of orgaanmiddelen wanneer er een vermoeden bestaat dat hier behoefte aan is.
Uiteraard zijn dit adviezen; als eigenaar bent u degene die beslist wat u ermee wilt doen.