Holistische praktijk voor dieren

Angel Westerbeek

Klik hier om de titel te bewerken

Klik hier om de ondertitel te bewerken


17-02-2020

NIEUW: SPAGYRIEK PARASIET COMPLEX – TEGEN IN- EN UITWENDIGE PARASIETEN

 
 

Vlooien en teken, er is al veel over geschreven. Niet alleen heel irritant, het kan voor veel dieren ook vervelende gevolgen hebben. Kwam het een aantal jaren geleden alleen nog vooral in het voorjaar en de zomer voor, inmiddels hebben we er het grootste deel van het jaar mee te maken. Er zijn al ontelbaar veel middelen voorbij gekomen om deze parasieten ver weg te houden van onze dieren. Over Spagyriek is echter nog niet veel genoemd, terwijl dit ook een heel mooie aanvulling kan zijn in de bestrijding van zowel in-als uitwendige parasieten. En daar willen wij als Nederlandse Dieren Homeopaten graag iets mee doen, door het middel Spagyriek Parasiet bij jullie te introduceren. Hoog tijd voor wat uitleg dus!


 

WAT IS SPAGYRIEK?

Spagyriek is een natuurlijke behandelwijze waarbij bestanddelen van geneeskrachtige planten worden gebruikt. Het is gebaseerd op de helende kracht van de natuur en op de transformerende kracht van alchemie, een oude tak van de natuurfilosofie. Al eeuwenlang worden planten en kruiden vanwege hun heilzame effecten in allerlei culturen gebruikt. Bij het bereiden van Spagyriek wordt datgene wat zo kenmerkend is voor de plant (de essentie) gezuiverd van verontreinigingen en toxische plantbestanddelen. Hierdoor is het mogelijk om zelfs de meest giftige planten veilig te gebruiken.


 

SPAGYRIEK PARASIET COMPLEX

Spagyriek Parasiet Complex is een speciaal complex tegen parasieten en bestaat uit verschillende zorgvuldig uitgekozen essences die (op inwendige wijze toegepast) helpen om het immuunsysteem te versterken en een gezond inwendig milieu te creëren. Daarnaast kan hetzelfde complex (door te verdunnen met water) ook uitwendig worden gebruikt op de vacht van het dier. Het is eenvoudig toe te passen en te doseren door middel van druppels en/of spray. De dosering kan worden aangepast als de situatie daarom vraagt. Geen dier is hetzelfde, dus ook het gebruik van Spagyriek Parasiet Complex gebeurt op maat. Deze behandeling kent geen bijwerkingen of nadelige effecten, ook niet op langere termijn. Het kan preventief worden ingezet, in acute gevallen en ook wanneer er sprake is van chronische klachten/symptomen.

 

De essences die verwerkt zijn in Spagyriek Parasiet Complex ondersteunen de organen, de slijmvliezen, de stofwisseling en de huid, zijn bloed reinigend, versterken en stimuleren het immuunsysteem, werken antiseptisch, ontstekingsremmend en ontgiftend, stoten insecten af, maken het dier van binnen en van buiten onaantrekkelijk voor ongedierte (vlooien, teken, wormen, luizen, mijten, enz) en zijn uitstekend in te zetten bij vatbaarheid voor infecties of besmettingen door een fragiel immuunsysteem.

 

Zoals je kunt lezen doet Spagyriek Parasiet Complex veel meer dan alleen maar parasieten weren. Doordat het op vele gebieden werkzaam is, en ook ondersteunt bij het versterken van het immuunsysteem kan het helpen de weerstand dusdanig te verhogen dat het dier minder gevoelig wordt voor zowel in- als uitwendige parasieten.

 

Daarnaast nog heel erg mooie bijkomstigheid: dit complex wordt met succes toegepast in de biologisch (dynamische) landbouw en is ook uitstekend in te zetten bij planten en bomen die last hebben van parasieten. Dit complex is dus ook waardevol in uw (moes)tuin!

 

Wij vinden deze mooie en geheel natuurlijke combinatie zeer zeker de moeite waard om in te zetten en willen daar dan ook graag meer bekendheid aan geven.