Holistische praktijk voor dieren

Angel Westerbeek

Klik hier om de titel te bewerken

Klik hier om de ondertitel te bewerkenSamen met Marian ter Horst ben ik sinds 2013 de gelukkige eigenaar van natuurwinkel 'Meat & More' voor hond en kat in Haaksbergen. Steeds meer mensen worden zich bewust van natuurlijke gezondheid voor hun hond of kat en raken ervan overtuigd dat het ook anders kan, natuurlijker. Weer wat meer terug naar basis.
We zijn dan ook best trots, omdat een winkel als deze niet heel erg veel voorkomt en al helemaal niet in combinatie met het werk wat ik doe als holistisch therapeut in mijn eigen praktijk.
Om het plaatje compleet te maken zijn wij beide deskundig voedingsadviseur. Wij hebben gemerkt dat mensen soms door de bomen het bos niet meer zien door het advies wat van alle kanten wordt gegeven. Helaas niet altijd op waarheid gebaseerd en dat is jammer. Het is mogelijk bij ons een afspraak te maken voor een voedingsconsult, zodat we rustig alles op een rijtje kunnen zetten en indien nodig dingen aan te passen. Meer hierover kunt u lezen op de pagina 'voedingsconsult/algemeen adviesconsult.

Als 'Meat & More' streven wij naar een natuurlijke leefwijze voor hond en kat, met zo min mogelijk belasting van buitenaf. Wij hebben inmiddels zo'n vijftien jaar ervaring in de natuurlijke voeding en gezondheidsproducten voor hond en kat, en dat zorgt ervoor dat we eerlijke adviezen kunnen geven. Vaak staan mensen versteld van de resultaten die het met zich mee brengt.
Onze gedachte achter 'Meat & More' is het leveren van een bijdrage aan het welzijn van uw dier. Niet alleen door informatie en advies te geven, maar vooral ook door te luisteren. Ieder dier is uniek en verdient zijn persoonlijke aandacht. Graag dragen wij ons steentje bij aan een zo natuurlijk mogelijk leven voor hond en kat.

Ons assortiment bestaat uit zuivere, natuurlijke en eerlijke producten. Denk hierbij aan natuurvoeding zonder geur-, kleur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen, zouten en suikers. Een goede gezondheid begint bij de juiste voeding. Daarnaast een uitgebreid assortiment 100% natuurlijk gedroogde snacks, (voer)dummy's, jachtlijnen, natuurlijke voedingssupplementen en (homeopathische) gezondheidsproducten. Steeds weer zijn wij op zoek naar alternatieven voor reguliere chemische producten. 

Mocht u interesse hebben in onze producten, of willen weten wat wij voor uw hond of kat kunnen betekenen op het gebied van voeding en/of gezondheid, kom dan gezellig langs. Hond (en kat) zijn natuurlijk ook van harte welkom!


Meat & More voor hond en kat

Jhr. von Heijdenstraat 3

7481 EC Haaksbergen

Tel. 053-5729438

Email:  [email protected]

Internet:  www.meatandmorehaaksbergen.com

Facebook:  meat & more voor hond en kat


Openingstijden:

Maandag:  gesloten

Dinsdag t/m vrijdag: 10.00-18.00

Zaterdag:   10.00-17.00

Zondag:      gesloten