Holistische praktijk voor dieren

Angel Westerbeek

Klik hier om de titel te bewerken

Klik hier om de ondertitel te bewerkenDe afspraken vinden plaats in de winkel in Haaksbergen. Hier bevindt zich mijn praktijk. Alle adresgegevens en openingstijden van de praktijk vindt u onder 'contact'.

 

Het behandelen van dieren heeft het grootste effect als er een goed samenspel is tussen het dier, de eigenaar en de therapeut. Daarom is een afspraak heel belangrijk en niet zomaar even een babbeltje of berichtje tussendoor. Het lijkt vaak alsof klachten via telefoon, sociale media of app ook wel eenvoudig te behandelen zijn, maar rechtstreeks contact dier en eigenaar werkt voor mij het meest effectief.


Het is ook mogelijk dat u niet specifiek gelijk een behandeling wilt inzetten, maar gewoon op een rustige manier alles eens goed op een rijtje wilt zetten, of met iemand van gedachten wisselen over de manier waarop u uw dier(en) verzorgt en begeleidt. Hierbij kan het gaan om voeding, mentale en/of fysieke gesteldheid, (reguliere) medicatie, vlooien- en tekenbestrijding, ontworming; alle vragen die bij u opkomen of alles waar u graag over zou willen praten kan aan bod komen. Veel kan al wel worden besproken tijdens een bezoek aan onze natuurwinkel in Haaksbergen, maar soms is er behoefte aan iets meer tijd.

Ik ben inmiddels zeventien jaar werkzaam in (natuur)voeding voor honden en katten. Dit is niet zomaar ontstaan. Behalve een grote interesse in natuurlijke gezondheid ben ik erg leergierig. Ik heb daarom de nodige opleidingen en cursussen gevolgd voor wat betreft ziekteleer, anatomie, orgaan-functioneren en voedingssamenstelling. Ik denk dan ook dat ik hiermee een goed, eerlijk advies naar u als eigenaar kan uitbrengen.
 
Door de toegenomen drukte in de winkel en de grote vraag naar advies op verschillende gebieden heb ik besloten om met ingang van 1 september 2019 (nieuwe) uitgebreide klassiek homeopathische consulten waarbij veel begeleiding en uitwerking nodig is door te sturen naar mijn collega. Ik wil graag iedereen helpen, maar doordat vragen en verzoeken om advies zo divers zijn, merk ik dat ik niet meer voldoende tijd kan steken in heel uitgebreide consulten/casussen. Daarom deze keuze mijn werkwijze aan te passen. U mag ten allen tijde contact met mij opnemen, we kunnen dan samen overleggen wat het beste is om te doen.