Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Holistische praktijk voor dieren

Angel Westerbeek

DE BIOTENSOR

TESTEN MET DE BIOTENSOR:

Overal in de natuur komen trillingen (resonantie) voor, zowel in de wereld van het grote (aardbevingen), als in het kleine (atoomtrillingen). Wanneer het lichaam uit balans is door al deze trillingen, kan de energie niet meer doorstromen.

Organen werken niet meer zoals het hoort. Er ontstaan klachten en ziektes kunnen het gevolg zijn. 

De biotensor is een meet- en testapparaat dat ontwikkeld is door de Duitse filosoof Dr. J Oberach. De biotensor is een bio-energetisch testapparaat en is zeer nauwkeurig in de meetresultaten. Het is een uiterst gevoelig meetinstrument, dat met de aanwezige levensenergie van het dier gaat resoneren.

Cellen, weefsels en organen hebben elektromagnetische eigenschappen. De elektrische stroompjes (trillingen) kunnen buiten het lichaam worden gemeten. Elke lichaamscel heeft zijn eigen frequentie.


Met behulp van de biotensor kunnen deze frequenties worden opgemeten. De biotensor is in vakkundige handen een gevoelig instrument waarmee het lichaam onderzocht kan worden op verstoringen van fysieke of emotionele aard. Hiermee kunnen veranderingen in het lichaam zichtbaar gemaakt worden en kunnen blokkades gemakkelijk worden opgespoord, waardoor snel duidelijk wordt waar de disbalans zich bevindt.

De biotensor kan ook worden ingezet om de voeding van uw huisdier te testen, zijn/haar medicatie, vaccinaties, vlooien- en tekenmiddelen, enzovoort.